TRWA: 2-3 tygodnie.
ODCHUDZA: w przybliżeniu 1 kg w szwungu tygodnia.
MOŻNA JĄ POWTARZAĆ: parę bicie w roku.
POLECANA: na rzecz figury pełnoletnich i jędrnych.
NIEWSKAZANA DLA: dzieci, narastającej dziatwy, białogłów w ciąż i karmiących.
WSKAZÓWKI DLA MĘŻCZYZN: przypadkiem egzystowań używana w owych samych częściach w charakterze na rzecz świniarek. W trafie wielce obrotnych mężczyzny popierane istnieje skonsumowanie dualnej działki podwieczorku.
SZCZEGÓLNIE BOGATA W: pełnowartościowe proteina, bakterie probiotyczne, witaminę C, a podobnie jak w zakapowanie i żelazo.
DZIENNA DAWKA KALORII: o tyle o Dieta na rzecz podporządkowanych ile 1300.
PRZYKŁADOWY JADŁOSPIS:
DZIEŃ 1.
ŚNIADANIE 390 kcal
Gołoledź jogurtu probiotycznego, 4 łyżki muesli z plonami opalanymi, 2 łyżeczki ziarna słonecznika, łyżeczka fintifluszek z bani.
II ŚNIADANIE 150 kcal
2 piętki żytniego pieczywa kruchego, 2 drobne talarki sera gadzinowego, 2 połowiczne ogórki konserwowe, nieco rzodkiewek, korona drzewa mamonie.
OBIAD 410 kcal
1/3 toreb ryżu brunatnego wymienionego z włoszczyzną, dorsz ciemiężony z pomidorami, sałatka z brokułami.
PODWIECZOREK 140 kcal
Rozległy grejpfrut.
KOLACJA 180 kcal
Pierwsze danie lasem aromatyczna.
DZIEŃ 2.
ŚNIADANIE 380 kcal
Lodowica kościstego mleka, 5 łyżek płatków owsianych, 2 śliwki opalane, 2 łyżeczki nasiona sezamu.
II ŚNIADANIE 130 kcal
1/2 drobnej grahamki, 1/4 ciupy sardynek w pomidorach, 1/2 papryki, korona drzewa cykorii.
OBIAD 420 kcal
3 niskie ziemniaki wymienione z włoszczyzną, omlet z pieczarkami, po 150 g brukselek i fasolki szparagowej.
PODWIECZOREK 110 kcal
5 mniejszych śliwek.
KOLACJA 230 kcal
Jarzyny z jądrem zasmażane.
DZIEŃ 3.
ŚNIADANIE 370 kcal
Grahamka, zapakowanie równego serka sypkiego, 2 talarki cienkiej wędlin, 1/2 papryki, 1/2 ogórka, 3 oliwki maryśka.
II ŚNIADANIE 170 kcal
Mikre zapakowanie jogurtu probiotycznego (150 g), część melona.
OBIAD 410 kcal
1/3 torby kasz gryczanej przetasowanej z włoszczyzną, cielęcina w sosie chrzanowym, sałatka z pomidorów.
PODWIECZOREK 100 kcal
2 statystyczne agrest chiński.
KOLACJA 220 kcal
Sałatka z warzywami i łososiem.
DZIEŃ 4.
ŚNIADANIE 350 kcal
2 pajdy chleba pełnoziarnistego, twarożek z papryką, szczypior, kapusta.
II ŚNIADANIE 150 kcal
Ciasny kubeczek jogurtu probiotycznego (150 g), 2 mandarynki.
OBIAD 420 kcal
Żywnościowa pierwsze danie krem z bani.
PODWIECZOREK 140 kcal
Obcisła pióropusz winogrona (200 g).
KOLACJA 230 kcal
150 g fileta z cycki indora uwarzonego na pary oznacza to upieczonego z gównami, sałatka z buraczków.
DZIEŃ 5.
ŚNIADANIE 370 kcal
2 tosty pełnoziarniste, 1/2 bryłek wiotkiego twarogu, 2 łyżki dżemu niskosłodzonego, brzoskwinia.
II ŚNIADANIE 155 kcal
Mikry kubeczek kefiru probiotycznego, 1/2 banana, 1/2 agrest chiński.
OBIAD 400 kcal
1/3 reklamówki kasz jaglanej wymienionej z włoszczyzną, gulasz z grochem i fasolką.
PODWIECZOREK 160 kcal
Owoc jabłoni, gruszka.
KOLACJA 220 kcal
Wątróbka z cebulką ukrócaną, 300 g fasolki szparagowej uwarzonej na dwójce.
DZIEŃ 6.
ŚNIADANIE 380 kcal
2 pajdy pumpernikla, 2 chude plastry gadzinowego sera, papryka, pomidor uprawny, 2 ogórki konserwowe.
II ŚNIADANIE 120 kcal
Miniaturowy kubeczek kefiru probiotycznego, pomidor uprawny, nieco kiełków.
OBIAD 430 kcal
1/3 reklamówek ryżu brunatnego (35 g – mnogość jałowego), połączonego z posiekaną włoszczyzną, kogutek ciemiężony z warzywami i łobuziakiem.
PODWIECZOREK 130 kcal
3 agrest chiński.
KOLACJA 240 kcal
100 g fileta z mintaja uwarzonego na mgle czy upieczonego z gównami w folii, surówka z niezapisanej sałaty.
DZIEŃ 7.
ŚNIADANIE 360 kcal
Kleik z przymusem jabłkowym.
II ŚNIADANIE 150 kcal
1/2 grahamki nasmarowanej 1/3 zapakowania kościstego serka, jądro na delikatnie, nieco rzodkiewek, ogórek niewyrobiony.
OBIAD 460 kcal
Zapiekanka z rybą i warzywami.
PODWIECZOREK 90 kcal
2 brzoskwinie.
KOLACJA 230 kcal
Sałatka z kiełkami i ziarnkami sezamu.
(maja)